Hanzeparket Vloeren Hanzeparket Tips en Informatie Aanbiedingen Hanzeparket Fotoalbum Contact

Ruime keus bij de houtenvloeren specialist uit Deventer.

Wij leggen, onderhouden en renoveren vloeren.

Traditioneel parket

Traditioneel parket, ook wel tapis genoemd is een oude, ambachtelijke manier van parket leggen. De massief houten plankjes worden verlijmd en vernageld op een tussenvloer, hierna wordt het parket geschuurd, de spijkergaatjes gestopt, gepolijst en afgewerkt met (kleur)olie of lak. Traditioneel parket kan door zijn legwijze in vele patronen gelegd worden, denk hierbij aan visgraat en blokmotief, ook zelf ontworpen patronen behoren tot de mogelijkheden. Tapisvloeren zijn vloerverwarmingsgeschikt, werken nauwelijks, het loopgeluid is minimaal en hebben een lange levensduur.

Lamelparket en duoplanken

Lamelparket en duoplanken zij beide kant en klare parketvloeren, hierbij is de massief houten toplaag al in de fabriek verlijmd op een drager van populierenhout of multiplex, door deze constructie is de werking van deze vloeren minimaal. Er zijn twee manieren van leggen mogelijk; (1) zwevend leggen op een tussenvloer, ook in appartementen of (2) vast verlijmd op de houten- of cementdekvloer, hierdoor zijn duoplanken uitstekend te leggen op vloerverwarming.

Laminaat

Laminaat is ruim vertegenwoordigd binnen het assortiment van Hanze Parket en is verkrijgbaar in hout-, steen- of fantasiepatroon. De slijtvaste kunststof bovenlaag is geperst op een hdf drager en is voorzien van een kliksysteem. Laminaat is uitermate geschikt om zelf te leggen, kent niet of nauwelijks onderhoud en is in combinatie met de juiste ondervloer geschikt voor vloerverwarming. In onze showroom vindt u o.a. Pergo, Meister, Witex, Parador, Berry Floor en QuickStep. Ook hebben wij regelmatig (partij)aanbiedingen.

Kurkvloeren

Kurkvloeren worden gemaakt van de schors van de kurkeik en worden verwerkt tot stroken of tegels in vele uitvoeringen en kleuren. Kurk is van nature veerkrachtig waardoor er minder snel beschadigingen ontstaan, het werkt minimaal, is stil en voelt warm aan. Middels een klikverbinding is kurk vrij eenvoudig te plaatsen.

Pvc-vloeren

Pvc-vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Het is een kunstof vloerbedekking met vele mogelijkheden. Door een grote diversiteit aan dessigns en kleuren heeft u genoeg keuze voor een moderne, klassieke of mystieke vloer, welke uitstekend te combineren is met vloerverwarming.

 

Vloeren
Adres